Här nedan kan du läsa om våra cykelpaket som är anpassat för olika ändamål. Har du frågor om de olika paketeringarna är det bara att kontakta oss så hjälper vi dig efter bästa förmåga.


Cykelpaket LÅNGPENDLAREN

Skärmklipp 2018-02-21 17.32.37.png

Elcykel Walleräng

Med ett utseende som med råge bräcker alla elcykelkonkurrenter och kvalitet i absoluta toppklass, har Walleräng gjort stor succé. Elmotorn från Shimano Steps ger en jämn och pigg assistans och systemet är lättskött och användarvänligt. Batteriet klarar över 1000 laddningar och laddas på 4 timmar. Smart stor display som förutom vanliga färddata (hastighet, distans mm) också visar hur långt man kommer i kilometer beroende på hur mycket hjälp från motorn man väljer att ha (ECO, Normal eller High). Walleräng M.01 är dessutom utrustad med Shimano Alfine Di2-växelsystem. Som är ett åttaväxlat inkapslat baknav som du växlar elektroniskt från styret - plus eller minus = busenkelt. Har även riktigt fina hydrauliska Alfine-skivbromsar. Belysning som drivs av STEPS-systemet och som du stänger av/på på styret. Det redan stilrena ekipaget kompletteras med Wallerängs egenutvecklade pakethållare både fram & bak - snyggt och praktiskt!

Skärmklipp 2018-02-23 14.23.09.png

Elcykel Ecoride

Svenska Ecoride erbjuder riktigt genomtänkta och prisvärda elcyklar som låter dig susa fram i farter upp till 25 km/h, med en känsla av en konstant nerförsbacke. Modell Ambassador liknar i grunden en standardcykel med åtta Shimanoväxlar, men både ram och hjulen är förstärkta för att klara ökade påfrestningar från elmotor och batteri. Kvalitetsbatteri från Panasonic som är integrerat i själva ramen i stället för på pakethållaren, som då kan användas för annat. I framhjulet sitter en tyst och driftsäker 250 watts elmotor. Batteriet klarar upp till 1000 laddningscykler, det laddas fullt på 5-7 timmar och har en räckvidd upp till 75 km. Själva cykeln är i aluminium och är utrustad med fotbroms bak och handbroms fram, faktiskt "Bäst i test" enligt Testfakta 2016.

Skärmklipp 2018-02-22 21.58.37.png

Elcykel Skeppshult

Som fyndigt ska uttalas "Cyk el". Byggs för hand av de kunniga cykelhantverkarna i småländska Skeppshult. Precis som med sina vanliga cyklar så väljer man även här uteslutande kvalitetsdelar rakt igenom. Batteri och elmotor är Shimanos pålitliga Steps-system. Shimano Steps ger en jämn och pigg assistans och cykEL är, efter en provcykling, omöjlig att inte tycka om. Batteriet klarar över 1000 laddningar och laddas på 4 timmar.Fotbroms bak kompletteras med en stabil rullbroms fram. Framlampan drivs av navdynamo. Övrigt utrustad med förstärkt stöd, korg, ställbar styrstam och godkänt lås. Är testad och godkänd av SMP enligt europeisk säkerhetsstandard.
KÖRSTRÄCKA. Sträckan påverkas av cyklistens körmönster, terräng och rådande väder förhållanden. 
Eco = 125 km / Normal = 85 km / High = 60 km

 

Cykelpaket NÄRPENDLAREN

 
Skärmklipp 2018-02-23 10.47.26.png

Trek FX S 4 silver

Treks nya modellserie "FX S" är allt dagens cykelpendlare söker. Den är lätt och den är snabb, samtidigt som den är komfortabel och mycket mångsidig. I repertoaren ingår allt från rödljusracing i innerstadsmiljöer till att vara det bästa valet för pendlaren som söker motion på sin väg till och från jobbet. Har skruvhål och det följer med skärmfästen, vilket gör att du kan klä den med skärmar och pakethållare. Plus att den naturligtvis funkar lika utmärkt som dagisskjutsare. Är i geometrin tillräckligt lång för att ge den där sportiga och snabba upplevelsen. Styre och handtag är utformade enligt Treks ergonomiskt IsoZone-koncept. Den fina aluminiumramen har snygg invändig vajerdragning.

Bergamont Vitess N8 BELT

Från Tyskland och St Pauli har vi hämtat den synnerligen kompetenta pendlarcykeln Vitess. Med kvalitetsdetaljer rakt igenom och remdrift är det en modern och praktisk hybridcykel med evighetskänsla. Vitess är en urban hoj med åtta inkapslade växlar i det mycket fina Shimano Alfine-navet (8 vxl), och istället för kedja har den remdrift. Det resulterar i en cykel som är tyst, driftsäker, helt kladdfri och med lägre driftkostnad. Har lätt och fin aluminiumram med "Ultralight tubing", geometrin är komfortabel och samtidigt pigg - perfekt för stadstrafik och cykelbanor. Diskret och elegant mattsvart finish och snygg invändig vajerdragning. Det smarta dynamonavet fram driver de integrerade fram- och baklamporna från Busch & Müller. Förutom belysning är Vitess utrustad med hydrauliska skivbromsar, skärmar, pakethållare, kedjeskydd, stabil stöd och punkteringsskyddade däck med reflexsida.

Skärmklipp 2018-02-23 10.58.44.png

Scott Silence 20

Nya fräscha Scott Silence är en mycket välbyggd hoj med lätt och fin aluminiumram utrustad med stabila Shimano-komponenter. Perfekt när du är ute efter en mångsidig hybridcykel i toppkvalitet och som har det där "lilla extra" när det gäller design och smarta detaljer. Har som exempel custom made skärmar och pakethållare med integrerad diodbelysning. Har justerbar styrstam som hjälper dig att få den sittställning som passar bäst för just dig, men styrstammen har även en integrerad framlampa - snyggt! Både fram och baklampan drivs av dynamonavet fram. Kedjeskydd, stöd, pakethållare; allt är specifikt för att passa perfekt till denna hoj. Kryddas med snyggt färgmatchande detaljer här och var. En cykel designad för att cykla långt eller länge, snabbt eller i din fart, i ljus eller i mörker, på asfalt eller på grusväg, på semestern eller till jobbet ...ja, ni hajjar! Finns i hög och låg instegsmodell.


Cykelpaket STANDARD

 
Skärmklipp 2018-02-22 20.18.54.png

Skeppshult 7-växlad

Vänta nu, är det en sprillans ny cykel eller en riktigt välbevarad gammal hoj från 70-talet? Vi köper reaktionen men kikar man närmare på modellen Favorit så hittar man en välbyggd och snabb kvalitetscykel med moderna delar. Ingen däcksdynamo som hänger på trekvart. Bromsar som funkar - både fram och bak. Likaså med växlarna, de kommer att gå att använda i ur och skur. Till sist sadeln, som inte hör hemma på ett tortyrmuseum. En riktigt bra hoj med lite härlig retrokänsla. En komplett utrustad svensk standardcykel med sju växlar, kryddad med praktisk korg och godkänt Abuslås.

 

Cykelpaket ENTUSIASTEN MTB

 
Skärmklipp 2018-02-22 21.39.46.png

Scott Scale 960

Tokpopulära Scott Scale är MTB:s som nyligen fått en ny fin aluminiumram med bl.a. snygg invändig vajerdragning och förstärkt styrhuvud. Som alltid med balanserad geometri som fungerar både i teknisk terräng samt när man vill kunna ge järnet på lättåkta transportstäckor. Den coola 960:an har prestanda och kvalitet som räcker till för att på riktigt börja träna i skogen med. Utrustad med välbeprövad drivlina, hydrauliska skivbromsar samt framdämpare från RockShox som du enkelt kan låsa/låsa upp med ett reglage på styret.


Cykelpaket ENTUSIASTEN RACER

 
Skärmklipp 2018-02-22 21.43.17.png

Trek Domane SL6 Disc


Tillbehör och tillval

Tillbehör

Cykelpaket                                     Lås           Hjälm        Lyse         

Standard                                           x                 x               x
Närpendlaren                                    x                 x               x
Långpendlaren                                  x                 x               x
Entusiasten MTB                               x                 -               -
Entusiasten RACER                           x                 -               -