Bikelease - hälsa och hållbarhet!

Förmånscykel med högkvalitativa cyklar!

Vi på Bikelease uppmuntrar företag att låta personalen ta del av förmånscyklar. Det kommer skapa friskare personal och minskad belastning på vår miljö.

Vi har riktat in oss på cyklar av hög kvalité och säkerhet för bästa upplevelse för cyklisten. Konkurrensen för att rekrytera personal ökar ständig. Att kunna erbjuda de anställda en förmånscykel är för företaget ett kostnadseffektivt alternativ samtidigt som det är ett attraktivt erbjudande till personalen.

Erbjudandet kan vara helt kostnadsfritt för företaget men det går även att företaget subventionerar förmånscykeln vilket ger lägre kostnad för medarbetarna.

Motion & Hälsa

Motion är något som enkelt kan klämmas in i vardagen och att nyttja motionsmöjligheten till och från jobbet är ett allt mer populärt tillfälle som nyttjas i dagens samhälle.

Istället för bil kan man åka elcykel till jobbet och trampa hem för motionens skull. En motionerande person är friskare och jobbar bättre.

Den som cyklar regelbundet får:

  • Ökad prestationsförmåga

  • Bättre sömn

  • Ökad koncentrationsförmåga

  • Minskad sjukfrånvaro

  • Ökad livslängd

  • Minskning av hjärt- och kärlsjukdomar

Brittisk studie från London School of Economics räknar på att de som cyklar regelbundet i genomsnitt har en sjukdag mindre per år

Över 20 000 förmånscyklar är levererade i Sverige sedan 2015

Vår partner och cykelleverantör

sahargardettill.png

Våra cykelkategorier:

Motionspendlaren

Motionspendlaren

Elpendlaren

Elpendlaren

Klassikern

Klassikern

MTB-cyklisten

MTB-cyklisten

Landsvägscyklisten

Landsvägscyklisten

 

Våra varumärken!

Här presenterar vi våra varumärken. Vi har riktat in oss på kvalité och även valt många svenska märken, 3 av 4 elcyklar är till exempel svensktillverkade.